O nama

o našem događaju

sjajni predavači

Ne propustite priliku da upoznate svetski priznate stručnjake koji će se potruditi da vam prenesu znanje iz najaktuelnijih trendova, ali i odgovore na vaša pitanja.

novo iskustvo

Doživite energiju MEKST konferencije gde smo svi kao jedan!

povezivanje

Možda baš ti na MEKST konferenciji pronađeš pravu priliku za svoj dalji poslovni razvoj!

after party

Ne propusti druženje bez granica, upoznaj nove prijatelje i kolege, uplovi u MEKST avanturu!

Sticanje novih saznanja od renomiranih stručnjaka iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga za mlade lidere, i one koji to žele da postanu, razmena iskustva, povezivanje i druženje, su osnovni motiv za pokretanje konferencije MEKST.

Šta se krije iza ovog akronima?

M(e) – međunarodna konferencija do sada je okupila više hiljada učesnika iz 15 zemalja Evrope. Ono po čemu se izdvaja od drugih konferencija je što ima za cilj da u Novom Sadu, jednom godišnje okupi mlade lidere iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga.
K – konferencija, jer je ovakav vid javnih predavanja najbolji način da se veliki broj učesnika istovremeno upozna sa trendovima u oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga. Zahvaljujući MEKST-u mnogi studenti i mladi lideri su po prvi put imali priliku da čuju međunarodne stručnjake i steknu znanja koja ne bi mogli da dobiju u okviru osnovnih studija.
S – studenti i mladi lideri koji su na početku sticanja poslovnih veština, spremni da uz mnoštvo novih saznanja koje im pružamo, na pravi način implementiraju sve novine koje mogu saznati tokom konferencije. Način komunikacije, veštine iz oblasti marketinga i PR-a, prodaja, praćenje trendova u oblasti hotelijestva, osluškivanje tržišta, samo su neke od tema kojim se uspešno bavimo već 9 punih godina.
T – turizam i hotelijerstvo, vodeća i najbrže rastuća privredna grana, na globalnom nivou vredi gotovo osam biliona (osam hiljada miliona) dolara. Turizam se konstantno transformiše i razvija, zbog čega su konferencije kao što je MEKST najbolji način da se isprate sve promene u ovoj oblasti i kreiraju adekvatne strategije za budućnost.

MEKST, odnosno Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva, neprestano raste, kao i broj njenih učesnika. Ovde se gradi svetla budućnost i stiču nova poznanstva!

Sve to MEKST čini jedinstvenim događajem u celom regionu i uliva nadu da zlatno doba turizma ovog dela Evrope tek dolazi!

Mi imamo svetski priznate predavaČe

0 +

PREDAVAČA

0 +

UČESNIKA

0 +

SPONZORA